Werkgevers

U bent hier met een reden! U heeft mensen nodig. Dan bent u bij Workroem op het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide database van jong tot oud met verschillende achtergronden.

Workroem biedt oplossingen in de volgende branches:

 • Techniek
 • Industrie
 • Transport & Logistiek
 • Food
 • Customer Contact Center
 • Financiële dienstverlening
 • ICT

Vertel ons voor welke functie u mensen zoekt en wij helpen u snel aan de geschikte kandidaat. Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie klikt u hier.

 

 

 

 

Uitzenden:

Workroem biedt u op uitzendbasis direct de juiste kandidaat. Wij regelen een kandidaat om een zieke medewerker op te vangen, of om een compleet team voor een nieuw project samen te stellen. Voor onze flexwerkers is flexwerken een bewuste keuze. Het zijn gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis willen inzetten voor uw organisatie. Workroem fungeert als werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen. Wilt u om de tafel met Workroem? Dat kan via het contactformulier. Als u uw gegevens invult nemen z.s.m. (telefonisch) contact met u op.

 

Voor meer informatie klikt u hier. (link contactformulier)

 

ZZP:

Met ingang van 1 mei 2016 is de VAR vervangen door de Wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties). Deze wet zorgt ervoor dat de opdrachtgever en de zzp-er samen verantwoordelijk zijn voor de fiscale gevolgen van hun arbeidsrelatie. Zij moeten dus samen bepalen hoe zij hun arbeidsrelatie invullen: wel of niet als dienstbetrekking. Opdrachtgever en de zzp-er kunnen gebruik maken van een modelovereenkomst. Door te werken met beoordeelde modelovereenkomsten (link modelovereenkomst) beperkt u de risico’s. Vanaf 1 januari 2018 gaat de Belastingdienst hier op controleren.

Door gelinkte modelovereenkomst:

Workroem beschikt over een reeds door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een correctie opdrachtomschrijving.

 

Buitenlandspersoneel:

Nederland staat bekend om zijn culturele diversiteit. Al sinds de jaren 60 zijn op de arbeidsmarkt werknemers van allerlei nationaliteiten. Dit is wat onder andere heeft bijgedragen aan onze economisch groei en multiculturele samenleving waar we trots op mogen zijn! Workroem draagt hieraan zijn steentje bij.

 

Sinds in 2014 de mogelijkheid voor Roemeense werknemers is geopend om in Nederland te werken bemiddelt Workroem voor deze werknemers. Deze werknemers zijn gemotiveerde vakmensen die graag de handen uit de mouwen steken en bereid zijn hard te werken.

Als werkgever heeft u niet te maken met huisvesting of vervoer daar wij samenwerken met hiervoor gespecialiseerde en gekwalificeerde bureau’s, de medewerkers hun eigen connecties hebben of nog idealer in Nederland wonen.

 

Voor meer informatie klikt u hier. (link contactformulier)

 

 

Werving & Selectie:

Werving: Ons doel is het matchen van de juiste persoon met het juiste bedrijf. Dit doen wij door onze kandidaten en hun toekomstige werkgevers zorgvuldig te selecteren en op elkaar af te stemmen.

Hoe komt Workroem aan haar kandidaten? Via ons netwerk komen wij in contact met kandidaten die toe zijn aan wat anders, dat kan zijn omdat ze in hun huidige functie bijvoorbeeld niet kunnen doorgroeien of gewoon omdat ze toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Selectie: Allereerst gaan we kijken waar de kandidaat op dit moment staat en wat zijn/haar ambities zijn. Daarnaast kijken wij ook  naar wat hij/zij absoluut niet wilt. Dit doen we middels een uitgebreide intake. Vervolgens kunnen we aan de hand van de gegevens bepalen wat de volgende, ideale stap is. Een stap die past bij zijn/haar persoonlijk profiel, ambities en competenties. Vervolgens gaan wij voor hem/haar opzoek naar de beste werkgever. Op verzoek van de werkgever kunnen wij een capaciteiten en/of een psychologische test deel uit laten maken van onze selectieprocedure.

 

Voor meer informatie klikt u hier. (link contactformulier)

 

Contactformulier aanmaken bij werkgever:

 • Bedrijfsnaam (verplicht)
 • Naam contactpersoon (verplicht)
 • Telefoon (verplicht)
 • E-mail (eventueel)
 • Woonplaats (eventueel)
 • Vraag en opmerking (eventueel)

 

Contracting

Contracting is aannemen van werk. GEEN uitzenden. Bij contracting is er, anders dan bij uitzenden, altijd sprake van leiding en toezicht door Workroem.

Vaak kiezen bedrijven voor contracting omdat zij zich dan kunnen concentreren op hun kernprocessen. Of omdat het gewoonweg sneller, goedkoper en effectiever is om de werkzaamheden door een gespecialisseerd bedrijf als Workroem uit te laten voeren.

Bij Workroem Contracting geldt: Ontzorgen! Productierisico’s worden neergelegd bij ons.

Workroem voert over het algemeen het werk zelf uit maar kan het ook uitbesteden bij een onderaannemer, ZZP-ers inhuren of het met ingeleende werknemers uitvoeren.

 

Workroem werkt samen met betrouwbare partners in het buitenland. De werknemers zijn altijd in het bezit van een geldig A1 formulier en andere eventueel noodzakelijke documenten.

 

Voor meer informatie of een offerte klik hier. (link naar contactformulier)