Werknemers

Aan de slag via Workroem: meer dan alleen een baan!

Bij Workroem kun je meer verwachten dan alleen het vinden van een baan. We willen je, naast vacatures, van dienst zijn met informatie over de steeds veranderende wereld van werk, tips & tricks over welke mogelijkheden je hebt binnen een organisatie en we laten je de verschillende mogelijkheden zien van je eigen ontwikkelpunten.

Kandidaten vinden tegenwoordig het werk net zo belangrijk als het salaris. Wij spelen wij op in door naar je te luisteren en net dat extra stapje te zetten om je te helpen in je zoektocht naar de baan die bij jou past!

We zorgen ervoor dat je meer informatie hebt voorafgaand aan je sollicitatie en, mocht dit nodig zijn. Een een-op-een gesprek met een van onze consultants wordt in veel gevallen als prettig ervaren.

Schroom niet om te solliciteren, mocht je niet geplaatst worden kom je in onze database en we zullen contact met je opnemen zodra we een passende functie voor je hebben gevonden!

Op zoek naar een baan; bekijk onze vacatures

 

 

 

Flexwerker:

Als flexwerker aan de slag via Workroem heb je dagelijks een groot aanbod van steeds wisselende banen, van productiewerk tot administratief, parttime, fulltime, tijdelijk of vast. Er is altijd wel een baan beschikbaar die bij je past. Wij zullen je daarbij persoonlijk en aandachtig begeleiden. Wij garanderen je stipte en correcte uitbetaling van je salaris.

ZZP: 

Vanuit ons netwerk krijgen wij voortdurend vraag naar specifieke deskundigheid. Workroem is de businesspartner van zzp-ers bij het invullen van die vraag. Samen ondernemen en elkaar aanvullen. Als zzp-er hoef je niet zelf de acquisitie en de administratie te doen en kun je je daarom volledig richten op de inhoudelijke taken van je opdrachten.

 

Vaste medewerker:

Een vaste baan via Workroem? Dat kan. Ook in dat geval ga je via een vacature van Workroem bij onze opdrachtgever aan de slag, maar met de insteek dat je een vast contract krijgt bij je nieuwe werkgever, incl. Proeftijd. Naast onze vacatures voor tijdelijk werk of op projectbasis bieden wij je diverse mogelijkheden op een vaste baan, bij bedrijven en/of organisaties.