Werving: Ons doel is het matchen van de juiste persoon met het juiste bedrijf. Dit doen wij door onze kandidaten en hun toekomstige werkgevers zorgvuldig te selecteren en op elkaar af te stemmen.

Hoe komt Workroem aan haar kandidaten? Via ons netwerk komen wij in contact met kandidaten die toe zijn aan wat anders, dat kan zijn omdat ze in hun huidige functie bijvoorbeeld niet kunnen doorgroeien of gewoon omdat ze toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Selectie: Allereerst gaan we kijken waar de kandidaat op dit moment staat en wat zijn/haar ambities zijn. Daarnaast kijken wij ook naar wat hij/zij absoluut niet wilt. Dit doen we middels een uitgebreide intake. Vervolgens kunnen we aan de hand van de gegevens bepalen wat de volgende, ideale stap is. Een stap die past bij zijn/haar persoonlijk profiel, ambities en competenties. Vervolgens gaan wij voor hem/haar opzoek naar de beste werkgever. Op verzoek van de werkgever kunnen wij een capaciteiten en/of een psychologische test deel uit laten maken van onze selectieprocedure.

Voor meer informatie klikt u hier.